Som AKO

AKO-kola-rumpan. Visst är den läcker?

(Printbild från Lowas Insta story) 🙂

Stall Gälvens stora hästar fick en kvällstur tillsammans i skogen igår. De trivs verkligen tillsammans, även om de när de får läge visar att ”boys will be boys”.  😉

Golly och Blue pysslades om och fick rejält med klimassage över hela kroppen. Favoritstället är helt klart under magen på dem båda. Blue var snäll och kliade tillbaka på mitt ben medan han fick kli. Gopojkarna. ♥

Eftersom jag är jobbänka nu några dagar, passade jag på att plugga dressyrprogram fram till läggdags. Jag är så dålig på att minnas program, och jag vet hur det blir på tävlingsdagen – efter den inledande halten i uppridningen. -”Hjälp! Ska jag höger eller vänster vid domaren?!”

Man ser knappt vad bilden föreställer, men här får jag kli av Blue – och han får kli av mig.  Lille Golly står intill och tycker att jag ska gå tillbaka till att klia honom igen istället… 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.