Knoppångest

Titt, så tjusigt. Jämna, fina knoppar – med en inbakad knopp i pannan.

Dressyrtävlingar  redan nästa helg. Och helgen därpå. Och jag är över 15 mil från min Knopperska Nr 1, Ida. HUR ska det gå?! Knoppångest, minst sagt…

Det är så fint med en prydlig häst på tävlingsdag, men jag kan säga direkt att jag aldrig kan lyckas göra facitknoppar som Ida kan. Jag ramlar nästan av att försöka göra en fläta. Så avigt är det för mig! Det är inte det att jag inte vet hur man gör, i teorin, det gör jag. Men, jag har typ två vänsterfötter till händer vad gäller såna där pillriga övningar. Ingen överdrift. Jag målar med stora penseldrag. 🙂

Så med det sagt… Hjälp? Nån?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.