Ridbanan ska tränings-invigas i helgen

Nya ridbanan har i dagarna fått än mer nytt material på sig och jämnats ut ytterligare och såhär fin är den nu. Bra jobbat Kicki & Co! 🙂

Jag är så förväntansfull och taggad att premiärträna på den nu på lördag, för då väntar en genomkörare för en för mig ny dressyrtränare. Är nästan nervös om jag ska vara ärlig. 😉

Om jag känner Kicki rätt så är banan ändå en bit kvar från helt ”klar”. Jag har hört ryktas att mer hindermaterial är på väg, och att det så småningom ska upp snyggheter som staket kring banan – så snart är detta en riktig lyxanläggning – All inclusive. Tjusigt värre. Bara det bästa åt min Fläck. ♥ 😉

Grizzlan & Co’s nya gym – with a view…

(Bilder färskt fotade av Kicki. Tack!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.