Kondispass och två tävlingsanmälningar

Köttbulleform är också en form. ♥

Grizzlan var mör, mjuk och svettig när vi kom hem till stallet efter vår ridtur igår. Husse, som tränar inför Lidingöloppet, var med som träningssällskap och vi avverkade exakt 1 mil längs slingrande skogsväg. Såna här kondispass påminner mig mycket om tiden när jag jobbade på travet. Man hade helt klart bättre tillgång till träningsvägar varje pass, men att kunna ligga och rulla på non stop är inte alltid lätt att hitta. Man måste ju anpassa tempo och gångart efter underlag och vara rädd om benen. 🙂

Jag ska göra mitt bästa för att rycka upp oss nu. Veckorna ska fyllas med bättre kondispass, ett par trim/gympapass på ridbanan, en dags longering/tömkörning, en vilodag och uteritter. Med tillgång till en bra ridbana förändras förutsättningarna så enormt mycket!

Vi har förresten en dressyrträning preliminärt inbokad på måndag till veckan. SÅ taggad inför det! Och även fast vi är oridna för dagen, så är vi anmälda till två dressyrtävlingar under september månad – och jag H O P P A S vi tar oss iväg på båda. Hopptävlingen den 15/9 på hemmaklubben blev tyvärr inställd den också. :/

Såhär ser det ut varje gång Grizzly kommer tillbaka ut i hagen efter en stunds frånvaro från hans kompis, Kalle. Omedelbar ömsesidigt kli!  ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.