Stallkvällar ♥

Mina bästa poolare. ♥

Grizzly, Blue och Golly

Det är så mycket jag vill och försöker få till, men av nån anledning känns det som jag faller innan upploppet vad gäller det mesta. Kanske bör jag minska mina förhoppningar så jag inte blir besviken hela tiden. Jag får som inte till det…  Träningar och tävlingar blir inställda av olika orsaker och allt möjligt annat blir heller inte som man hoppats. Men, sånt är väl livet. Det är bara att ”gå på”. Precis som Disney-Dory sjunger ”Just keep swimming, just keep swimming, just keep swimming…”

I stallet skulle jag helst vilja vara precis hela tiden, och det är vad jag hoppas kunna göra den här veckan. Inget annat är planerat förutom tid i stallet om kvällarna.

Det här är Grizzlys schema för denna vecka;

Tisdag: Longering på lägdan

Onsdag: Uteritt  (kanske trim på ridbana om den är okej att använda. Mer underlag inväntas!)

Torsdag: Troligtvis vilodag

Fredag: Uteritt med Lowa

Lördag: Gympa med lite bommar och hinder på ridbanan (om den är ridbar, annars uteritt)

Söndag: Uteritt

Blue och Golly ska också få röra på sina små ben och pysslas om såklart, men det brukar vi hjälpas åt med – Kicki och jag, och Kickis dotter Amalia.

I helgen fick både Blue och Golly ett longeringspass vardera, och de skötte sig så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.