Medicin för själen

Kvällstur i skog och mark på min fläckiga favorit. Det är verkligen som medicin för själen.

1,5 timme på hästryggen i sällskap av Kicki och hennes Kalle blev det igår, genom skog och mark med lite klättring och tramp längs off road-stigar. Så mysigt! Jag tycker mig själv ha världens bästa hobby, och jag får nypa mig i armen för att förstå vilken tur jag har som har möjlighet att ha egen häst med allt vad det innebär. (den häst som är så RÄTT för mig dessutom)  Jag är lyckligt lottad, helt klart.

Hösten närmar sig med stormsteg, men det är många gobitar kvar att fånga innan kylan riktigt slår till. De ska jag vara noggrann med att ta till vara på… ♥

Planeringen för närmsta dagarna framåt ser ut såhär;

Onsdag: Longering på nya ridbanan  (som SNART är helt klar, men som funkar att vara på redan nu)

Torsdag: Jag har stallfri dag, medan Lowa tar Grizzly på en tur i skogen

Fredag: Vilodag? (eller uteritt)

Lördag: Uteritt med tempo/kondisträning

Söndag: Uteritt, lugn skogsrunda

Måndag: Hoppträning

 

Kalle och Grizzly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.