Vecka 33

Suddig print från den korta rundan i Kramfors. När han väl hoppade så var det ingen fara med höjden i alla fall…

Måndag: Vila
Tisdag: Uteritt
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Vila
Fredag: Uteritt
Lördag: Uteritt
Söndag: Longering

Själv började man veckan med en migränmåndag… det betyder ofrivillig vila även för Grizzly, men det är inte mycket att göra åt saken. Bara på’t igen. Har fått till några bra pass med Grizzlan i helgen, så en vilodag extra gör väl inget på det stora hela. Tur är att han går ute i stoor hage med kompisar, dygnet runt, så helt stilla behöver han ju aldrig stå. 🙂

Nu i veckan drar hoppträningar igång igen för oss. Samma tränare som under försommaren, men två olika träningsbanor. Det blir bra! Vi har tre träningar inbokade, och förhoppningsvis blir det fler under hösten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.