Gemensam hästresa?

Nåt som jag kommer ihåg som roliga minnen var, under skoltiden, när man antingen med klassen eller fotbollslaget åkte på klassresor eller cuper. Jag minns förväntansbilden och hur vi taggade tillsammans, eftersom alla åkte just det – tillsammans – i buss! Varför gör man inte så längre som vuxen?!

Om jag räknar bort ifjol, då jag missade Stockholm Horse show på Friends arena pga. min flytt, så har jag åkt ner och kikat på tävlingarna över en helg i tre år i rad. I år vill jag åka igen och har rekat lite löst med olika hästvänner om nån fler än jag är sugen. Ofta blir det lösa diskussioner, men inget riktigt uppstyrt. Är det bara jag som tycker det vore roligt att dra ihop ett rejält gäng, och göra precis som när man gick i skolan – hyra en gemensam buss och åka tillsammans? Förstå vad roligt att sitta och snacka sönder varandra om vad man ska se och vad man hoppas fynda på mässan. Bara en sån sak! ? Och just det, få plats med allt man fyndat på mässan på väg hem… Inga konstigheter!

Till hösten siktar jag nog på att åka ner fredag till söndag. Två hotellnätter (=två hotellfrukostar), ett gäng shower på Friends arena (både hoppning och dressyr) och tid för att strosa runt på mässan. Lägg därtill ett par middagar med eftersnack med hela gänget.

Vad säger ni, nån fler än jag som är sugen? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.