We’re back!

Men NU är jag tillbaka! Äntligen är min tid i Söderhamn över…  Fr.o.m nu kommer jag jobba som vanligt hemma i Sundsvall, så skönt det ska bli! 

Påskhelgen har vi spenderat i Vemdalen och hundarna var självklart med. Man kan nog inte ha snällare resehundar än mina… de är helt otroligt smidiga och lättsamma att resa och bo på hotell med. Inte ett ljud och hela tiden nöjd med allt.

Idag har jag och hundarna varit och tränat lydnad med ett för oss nytt träningsgäng. Jeanette med sina rottweilertikar – en på 8 år och en på blotta 13 veckor, och Camilla med sina två schäfertikar. Åsså sen jag då med mina små långnäsor. Vädret var kanon, men det är fortfarande inte helt bra underlag… blött och lerigt och pölar vart och vartannat steg. Men det känns att våren är på gång nu!

Efter massa  hundsnack blev jag plötsligt så sugen på att ta upp det här med bruksspår igen. Jeanette är anmäld till en tävling i början på maj (appell) och som jag är funtad så kunde jag inte heller hålla mig..  Jag anmälde mig till samma tävling direkt jag kom hem! *gulp*   Agendan är redan uppdaterad, så nu blir det fokus på spårträning igen.. och framförgående och budföring!  Gucci får verkligen damma av sina kunskaper – men jag hoppas att det är som att cykla för honom.. ? 

Både Jeanette och Camilla fotade som värsta paparazzi idag, så jag hoppas jag får ta del av fina bilder som jag kan visa er sen!

Summa sumarum – WE’RE BACK! 

Facebook Comments

One Comment

  1. Yes! Välkommen tillbaka! 😀

    Hihi, vad kul med tävling! Håller tummarna benhårt för att det ska gå som smort för Dig och Mr G!

    … och jaaa, jag tycker verkligen att Du ska överväga att ta Ditt pick och pack och flytta hit! 😉 Jag behöver en träningskompis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.