We did it!

Jag sitter här vid burken och mina mungipor sträcker sig så löjligt breda – från det ena örat till det andra. Jag kan inte sluta le! Som ni kanske redan gissat så gick provet idag vår väg, så lille Gucci är nu uppflyttad till lägre spår! Min söta, goa, dyra lilla långnäsa…

Facebook Comments

15 Comments

 1. Har ju inte så mycket att uppdatera om. Tävling om 2 helger så då ska det väl skrivas nått iaf 😉

  SUPER DUPER GRATTIS till dig och G! Hmm, får försöka träna upp cray så kanske vi kan ta apellen också. Dave är agilityhund på heltid 😉

  I miss my trainingsbuddies!

 2. Stort GRATTIS! 😀 Bra jobbar hörnni! Hihi, jag kan förstå Guccis oro… XD

  Även vår dag blev lyckad då Myntha plockade hem sin 2:a pinne i hoppklassen! Wiiieee! Ska uppdatera bloggen så fort jag kommer hem. Är just nu hos föräldrarna och grillar. Dom hälsar och grattar så mycket dom också!

 3. Stort GRATTIS! Jätteroligt att det gick så bra för er:-) Lycka till i kommande tävlingar!

 4. Tack för kommentaren i bloggen! Jag det är verkligen skönt att mna hittat rätt ras. Jag skulle verkligen rekommendera rasen till folk som vill arbeta med sin hund, det är en fantastisk arbetshund med en enorm personlighet!

 5. Hej Elaine!
  Strålande, GRATTIS!
  Vad duktiga ni är!

  Ses i ringarna framöver hoppas jag!

  Må gå gott!
  //Maria o tjejerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.