Tacka för oss?

Jag är rädd att Grizzly och jag måste tacka för oss för den här tävlingssäsongen. När jag igår kväll tog in Grizzly från hagen märkte jag att han gick lite konstigt, inte så märkbart på väg in från hagen – men sen när jag hade spolat av hans ben och skulle vända honom på stallgången såg jag det direkt. Det gjorde ont… Ingen svullnad, värme eller annat kunde jag hitta nånstans.

Så på med longerlinan och ut i paddocken för att kolla hur det låg till, och jo mycket riktigt, Grizzly var halt, ganska rejält. Han såg sådär ”halt överallt” ut egentligen, men jag är lur att det är vänster fram som spökar. Efter han stått inne i boxen en liten stund kände jag igenom hovarna igen, och vf var något varmare än de övriga hovarna. Kan det månne vara en hovböld igen? :/

 

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.