Sundsvall Horse Show 2009

Det är HOT i Sundsvall! Igår hade vi 28 grader hela dagen och sol från klarblå himmel. Skönt för soldyrkare som mig, men mindre bra för hundarna…

Jag och Ganteus-Fia tog med oss hennes nyckläckta dotter Tilde och ett gäng hundar den korta promenaden ner till Kungsnäs ridstadion. Där vankades det årets största ryttartävling och vi bänkade oss direkt på första parkett. Med vi syftar jag på människofolket, hundarna parkerade vi i skuggan mellan ett par hästtrailers. Fendi trodde knappt sina ögon när hon mötte den första hästen på nära håll, men sen var de som vilka kollegor som helst. Hon hittade även en kompis igår som hon umgicks med nästan hela tiden, en tjej vid namn Daniella som jag tror ville och nästan försökte sno med sig Fendi hem…

Eftersom vädret bjuder på en lika fin dag idag igen – så vill jag inte sitta här vid tangentbordet och bli särskilt långrandig.

Ha en fin dag!

Facebook Comments

3 Comments

  1. Lika hot som här alltså… Till skillnad mot Dig håller jag mig med hundarna i skuggan! 😉 Hihi, vilket leende lilla Tilde bjuder på! Härligt att hästmöten gick bra för Fendi 😀

  2. Vilken söt bebis…! hi hi hi Det måste vara bra avelsdjur… hi hi hi
    Tack för en trevlig helg förresten!! Det måste vi göra om!! hängmattan står kvar…. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.