Spånar om tävlingssäsongen 2018

Gulmarkerade datum är tävlingar jag hoppas kunna vara med på!

Jag har helt klart andra förutsättningar nu jämfört med vad jag haft tidigare vad det gäller förberedelse inför och utbud av tävlingar på nära avstånd. Jag har haft turen att kunna träna för bra tränare både i dressyr och hoppning, men här i Ö-vik känner jag inte till ett endaste namn. Vet inte var jag ska börja leta ens! Jag gissar att jag får ta hjälp av Facebook… 🙂

Tävlandet är ju något jag tycker är så himla roligt, och något som sporrar mig att träna på ett mer strukturerat sätt än annars – så jag vill behålla den delen i Grizzlys och mitt liv. Men detta år känns som att det kommer bli ett trevande efter att få allt på plats liksom. I och kring Sundsvall hade jag tävlingsmöjligheter i hoppning och dressyr cirkus varannan helg om jag hade velat, inom en 3-5 mils radie i alla fall. Kollar jag på samma förutsättningar här, så har jag 4 tävlingar på hela året…

Visst, jag har en transport till Grizzlan och borde kunna åka mer långväga – MEN, det förutsätter hjälp av nån som är villig att spendera en hel dag från tidig otta till sen eftermiddag med Grizzlan och mig. Och mina tajtaste hästvänner har jag kvar i Sundsvall. Jag hoppas kunna ragga nya såklart, men det är just det jag menar – den här säsongen kommer nog gå åt att lära känna nya hemmaklubben och förhoppningsvis en del nya vänner på köpet. 🙂

På vårens to-do-list;

  • Hitta en tränare i dressyr som vi trivs med. Nån som har tips?
  • Hitta en tränare i hoppning som vi trivs med. Nån som har tips?
  • Hitta nån som har lust att följa med på tävling.
  • Last-träna Grizzly ännu mer så jag kan sända honom in i transporten och därmed kunna lasta helt själv.

 

Nu längtar jag bara tills hemmaridbanan är ridbar så vi kommer igång med mer trim och träning. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, VÄLKOMMEN VÅR! 😉

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.