Puls i agilityådran?

De senaste två åren har jag och Gucci haft en lång och tråkig agilitystiltje. Lille G är ju egentligen galen i agility och detsamma är jag, när jag väl kommer ”till skott”…  Jag finner tyvärr inte tillräcklig träningsmotivation längre nu sedan jag förlorat mina tidigare agilitykamrater till bl.a. grannlandet Norge.  Å det hjälper ju inte direkt till att det är så attans långt till alla tävlingar häruppe… särskilt när man inte haft någon att samåka med.

Men nu har jag blivit inbjuden att haka på Njurundas agilitygäng och även några ur Hudiks gäng på träningar framöver – och genast känner jag pulsen komma åter i agilityådran!   

Jag har dock inte berättat något för Gucci än, för han måste ju fokusera på att vila i ett par veckor nu närmast innan han får bralla loss på agilitybanan…  Men tanken är nu att vi ska försöka göra en agility-comeback den här säsongen! Agility-Gucci is back! 

Facebook Comments

4 Comments

  1. Hej!
    Vad roligt att höra av dig!! Det var inte igår… Ja, det ska bli riktigt skoj med ännu en krabat i huset, nu när jag äntligen har bestämt mig. Kul att du ska ut o tävla igen, stort lycka till!!! Vilken fin blogg du har, snygg design! :o)
    Många kramar Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.