PM har anlänt

Som jag sa tidigare så har det varit kanonväder här i Sundsvall hela Valborgshelgen. Det blev tyvärr inte så väldans mycket fotat trots det, men det blir nog bättre med tiden så fort jag vänjer mig mer vid att komma ihåg och TA MED kameran när jag lämnar hemmet… Bilderna här ovan är i alla fall från i lördags, när vi var och kikade på en lydnadstävling i Timrå.

Häromdagen trillade vårt PM för helgens prov ner i brevlådan. Jag funderade en stund om jag råkat anmäla till Rottweiler-DM?! Det är nämligen 7 rottisar och en sheltie anmälda!   Det lär nog se rätt komiskt ut vid platsliggningen…

Den här måndagen har bjudit på regnväder, så jag ställde in den tänkta spårträningen idag. Men imorgon SKA vi träna, oavsett väder och vind. Jag har nu också hämtat hem en spårlina jag haft utlånad läänge, som jag troligen kommer använda på lördag – så den ska testas imorgon och se om den känns bra.

Ses imorrn!

Facebook Comments

One Comment

  1. Nämen kolla fastnade skadade jag på bild också 😉

    Jo det kan vara lustigt att tävla liten hund och dom får ligga med massa stora, tur att dom är så tuffa ändå 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.