Planering vecka 4

Hippie 8 veckor med metallapportenPanda 8 veckor med sheltiesarnas metallapport

Härliga minnen som dyker upp av de här gamla bilderna! ♥

Första arbetsdagen av denna vecka avklarad, så nu pyser jag direkt till stallet och tar hand om Grizzlan. Han får en vilodag idag, så jag kan vila min fot. Istället får jag hela kvällen med hundarna och det ser jag fram emot. Jag tror det blir träning med apporten igen ikväll, det blir en lagom aktivitet för oss alla – där jag får stå stilla och hundarna gör jobbet. 😉 Och lite annat smått och gott för skojs skull.

Såhär är Grizzlans vecka 4 planerad;

Måndag: Vila

Tisdag: Uteritt skritt

Onsdag: Uteritt tempo

Torsdag: Longering + DUH i paddocken

Fredag: Vila

Lördag: Trim i ridhuset

Söndag: Uteritt berget

Facebook Comments

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.