Planering vecka 2

Grizzly hjälper till att fylla vatten i hans hage, alltid lika hjälpsam. ♥

Stressig lunch idag. Jag måste hinna till stallet en snabbis och ge G vatten. Efter den här kölddippen som varit har Grizzlans vattenbalja blivit full med is, så i helgen har jag bara kunnat fylla lite ovanpå för att han ska ha vatten i hagen. Jag behöver ”starta om” baljan, men det är inte helt lätt att få ur den stora isklumpen, om man säger så. Särskilt när man inte får/bör lyfta tungt.

Snart är våren här. Snart är våren här. Snart är våren här…  😉

Såhär är Grizzlans vecka planerad. Jag hoppas underlaget håller sig som det är nu, varken mer eller mindre snö vill jag ha! 🙂

Måndag: Uteritt tempo

Tisdag: Uteritt skritt

Onsdag: Uteritt, klättring berget?

Torsdag: Longering/DUH i paddocken

Fredag: Vila   (på kvällen tänkte jag istället försöka hinna bänka mig i ridhuset en stund och kolla på hoppträningarna för Leif Hall)

Lördag: Stalljour hela dagen + trim i ridhuset

Söndag: Uteritt / trim i ridhuset?

Facebook Comments

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.