Pensionärsnytt m.m.

Just nu ligger gamle Knopp och sover. Sover, sover och sover. Vi var ju idag på ytterligare ett återbesök hos veterinären, vilket för Knopp innebar ytterligare en rejäl dos med lugnande medel för de prover som skulle tas.

Själva provtagningen gick bra och man tog biopsier från 5 olika ställen på hans kropp. Dessa ska nu skickas iväg på lab och det dröjer nog sina goda 14 dagar innan vi får provsvaren. När stygnen var satta var det så dax att väcka den gamle herren ur hans skönhetssömn. Att ge lugnande till Knoppen är nästan som att söva honom helt, han dunsar i golvet på bara några sekunder och idag var det inte så lätt att få honom ”tillbaka” igen heller… Det hann bli några ruskiga minuter innan han ville komma igång igen. Veterinären lyssnade på hans hjärta och blev nog lite orolig en stund han också.  Men som sagt, till slut reste en väldigt groggy Knopp sitt lilla huvud så jag kunde börja andas igen. Lillhjärtat…   Nu får det vara nog med såna ”stora” ingrepp. Blod- och urinprover framöver bara – that’s it.

När notan var betald råkade jag få syn på en underlig liten leksak som jag inte kunde låta bli att köpa med mig hem. En kong klädd i teddy, med härliga ben att bita i! Mao en mjukisleksak som går att kasta långt! Perfekt till oss! Så en sån fick det bli, i en tjejfärg….  

Facebook Comments

3 Comments

 1. Hej, hittade hit från en blogtownkommentar. Jag fastnade direkt på den fina leksaken som skulle passa min ”långnäsa” perfekt 🙂 Vet du om man kan köpa den på nätet någonstans? Väldigt vackra och duktiga hundar har du också 🙂 Vi kanske syns på någon agilitytävling framöver.
  Mvh
  Michaela

 2. Hej!
  Vilken trevlig blogg man råkade trilla in på! Kul att läsa hur det uppfattas ”i andra änden”…
  Förstår att du blev lite orolig, det blir alla när man tar fram stetoskopet…

  Vi hörs!

 3. Haha hej ”Farbror Veterinären”! Kul att du hittade hit – ja här kan du följa hur det går för gamle Knopp utanför veterinärmottagningen 🙂

  Vi hörs om ca 14 dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.