Nytt nickname?

Gamle fine Knopp har varit hos farbror tandläkaren! Efter lite lokalbedövning och lagom dos lugnande medel var jag med och lät Knoppen tappa hans redan löst sittande incisiver i underkäken. Allt gick jättebra och Knopp var lite skönt groggy under hela gårdagskvällen här hemma. Vi log både en och två gånger åt honom när han gick omkring här som om det vore en sen lördagsnatt…    Visst är han söt med sin nya glugg?

Nu är han prima ballerina i munnen igen och han har redan idag legat och gnagt på ett ben. Hm, för att göra en liten jämförelse så drog jag själv en tand i höstas, å jag kan säga att det dröjde mycket längre för mig att tugga som vanligt!  Tur att hundar inte är lika sjåpiga och pjåliga som oss människor…

Idag har vi soligt men väldans blåsigt väder här i Sundsvall, vilket är jättebra med tanke på att det tinar och torkar upp snabbt i markerna… Men jag håller tummen för att vinden lugnar sig liiite granna tills imorgon ändå, för jag har tänkt att jag ska ut och lägga spår till mina herrar i helgen. Gärna både Lördag och Söndag om vädret så tillåter…!

Facebook Comments

4 Comments

  1. Haha, va söt han vart 🙂 Visar sig säkert vara alldeles perfekt att ha ett hål där som man kan ha grejjer i 🙂

    Och visst ska du komma igång med springrundorna, det är grymt skönt att vara igång och hundarna gillar det 🙂

    Glad söndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.