Nytt år!

Nyårsgalej hos oss med några för mig nya vänner! 

Visst märks det att jag har gott om tid över att skriva några rader här som jag gjort tidigare? Ojojoj, all tid i världen. 🙂

Nytt år har det blivit. Som vanligt känns det lite som en ny chans till stordåd, så vi får se vad man lyckas dribbla till detta år! 😉 Grizzlan räknas numera som 7-åring, vilket bara det låter helt osannolikt. Han var ju bara 3 när jag köpte honom!? Fläcken fortsätter vara världens snällaste häst den här vintern i alla fall. Jag har inte en minsta oro att han ska få feeling som förr faktiskt. Han är som en ny häst. Det finns inte en endaste räv bakom örat längre!

Världens snällaste häst. ♥ Och sötaste.

Vi väntar för dagen på hovslagare för att fräscha upp fötterna inför fortsatt vinterträning. På torsdag är det dags och det är efterlängtat vill jag lova. Jag hoppas det kommer kännas bra med vår nya hovis. Det har ju varit lite sisådär för oss tidigare innan vi hittade rätt. Men nu hoppas vi på tur direkt. 🙂

Köpt gymkort har jag gjort också! Och redan hunnit träna ett par pass… det ni. Nu ska jag stärka mig själv så jag orkar rida Grizzlan på bra sätt när säsongen drar igång. Det är målet. 🙂

Jag hoppas komma tillbaka till att ta mig tid att skriva här om våra bravader. Önskar alla en god fortsättning på nya året så länge!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.