Nu börjar vi om

082

Mindy och Panda. Bästa poolers. ♥

Påskhelgen har rusat förbi i rasande fart, men så himla skönt det varit att vara ledig några dagar. Hundarna har fått lite extra gott nästan varje kväll (precis som deras matte) och då är det lite skönt att kunna ”skylla” på att det är påsk… 😉

Mindy har fått följa med mig till Sundsvalls ridklubb i helgen och tittat på ponnyhopptävlingar. Proppfullt av tjoande människor på läktaren och Mindy har varit så cool och duktig. Hos många unga hästtjejer är hon väldigt poppis när hon kommer gåendes. 🙂

Fyra veckors vila har Grizzly snart haft, först en vecka på grund av min febervecka – och resterande orsakat av hans svullna ben och hälta.

Hela påskhelgen har jag haft hand om utsläpp i stallet för att kunna se hur benet ser ut efter natten, och de senaste par dagarna har det sett riktigt bra ut. Dock är det fortfarande broddpunktering nånstans på Grizzly i princip varje dag, så nu hoppas jag att vi klarar oss undan mer otur tills brodden är borta i alla fall. Blandad flock i brunsttider är nästan lite för spännande… 🙂

Igårkväll tog jag honom till paddocken och kollade hur han travade på volt, och allt såg fint ut – å glad blev jag! Nu ska jag skritta igång honom lite den här veckan tänkte jag, både uppsuttet och på töm. Bara vi klarar oss från fler smällar tror jag vi kan vara igång ganska snabbt ändå. Det känns lite som att allt börjar om nu ändå när, äntligen, våren är här – markerna börjar bli snöfria och man snart kan börja rida ordentligt på ridbanan osv. Jag är peppad!

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.