”My favourite waste of time”

Har suttit och bläddrat bland en massa gamla bilder på hundarna och hittade bl.a. några som Frida tog vid ett av hennes Sundsvallsbesök för ett par år sedan. Det är ju så roligt att ha bilder med bra kvalitét, tagna med en riktigt BRA kamera. Under 2009 måste jag se till att införskaffa mig en sådan, en riktigt BRA kamera. Jag älskar ju att fota, särskilt hundar! Och då behövs verkligen en BRA kamera…

Bilden ovan är ett eget collage med ett par av bilderna tagna av just Frida, och under dessa – ett citat jag känner mig så träffad av.

Jag har i dagarna tänkt mycket på min ”hundframtid”, och just 2009 verkar det kunna hända många spännande saker. Med lite tur behöver jag kanske inte vänta särskilt länge alls… 

Facebook Comments

4 Comments

  1. Spännande ang ”hundframtiden”! 🙂 Det är väldigt mycket roligare att ha en bra kamera, helt klart en bra investering om man fotar endel! 🙂

  2. Ååh jasså, hägrar en ny hundkompis vid horisonten? Det blir väl aldrig en Border Collie?! Nästan spricker av nyfikenhet nu. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.