Mitt ♥

Jag vill börja med att tacka för alla grattishälsningar jag och lille G har fått! Tänk så roligt det är med så många kommentarer här i bloggen. Mera mera!

Igår var gamle Knopp på återbesök hos fabror Veterinären. Vi har nu skickat iväg blodprover och jag håller tummen att jag får provsvaren innan denna veckas slut. Min bäste vän visade nämligen på för höga levervärden… Senaste tiden har det synts i hans päls att han inte riktigt mår bra ”invändigt” – men vi fick vid första veterinärbesöket endast utskrivet ett medicinschampo utan att de ens tog blodstatus på honom. Nu är det gjort i alla fall, så nu ber jag bara till de högre makterna att det inte är något allvarligt… Man blir ju lite rädd och nervös eftersom Knopp inte är nån ungdom direkt längre. Å jag vill ju ha honom hos mig mycket mycket längre om jag får välja… ♥

Bilden ovan är tagen nu i Söndags… Min finaste ögonsten…

Facebook Comments

6 Comments

 1. Så roligt att det gick bra i helgen! stort Grattis! ser verkligen fint ut med en sheltie där på prisallen bland alla stora hundar 😉

 2. Stort grattis till finfint resultat i helgen, det ser onekligen väldigt trevligt ut med en sheltie på prispallen, snyggt!
  Hoppas Knopp repar sig och håller sig pigg i flera år till, håller tummarna!

  //Gittan

 3. Hej

  Länge sen jag tittade in här hos dig och ser ju nu att ni lyckats med fin-fina tävlingsresultat. Stort Grattis till det. Hoppas också att proverna är ok för söta Knoppen.
  Ser att du ska till Vännäs, då ses vi där.
  Lycka till framöver på tävlingarna.

  Hälsningar
  Annica N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.