Mer ridhjälp

Några bilder från gårdagens jogg. Fina! ♥

Efter midsommarens nedkylning har jag åkt på en dunderförkylning, som jag är lur på är nån form av halsfluss… Jag har inte kunnat sova ordentligt på snart en vecka pga. att halsontet gör så ont att ens andas – och att svälja är en pina utan dess like, haha. Hua! Jag vill helst äta glass hela tiden, dygnet runt. Jag är knallröd och liksom ”bubblig/blåsig” i halsen och det är långtifrån skönt vill jag lova. Nog klagat, men att bli andfådd är inget jag fixar att utsätta mig för med min dagsform – så igår fick jag återigen ridhjälp, denna gång av Ida!

Jag coachade lite från marken och de gjorde ett jättefint pass! Linnea trimmade ju Grizzly sist han reds, i förrgår – och  precis som sist hon gjorde det var G liksom ”på plats” redan från start. Han är SÅ FIN när Linnea ridit honom, och man får liksom börja där man SKA börja – och faktiskt komma till ridning mer än sista 10 minuterna av passet. Ida rider ju också jättebra, dressyrryttare i märgen, och Grizzlan gillar henne – så det var jättekul att se dem igår! 🙂 Få ett bra pass för G även då jag själv inte kan. Sicken lyx!

Ikväll ska jag träna för Anna B är det tänkt. Min hals känns nååågot bättre just nu, men det blir spännande att se hur jag väser efter 10 minuters ridning. 😉 Jag måste upp  på ryggen och trimma själv om jag ska kunna tävla på  lördag. Med eller utan halsfluss…

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.