Med facit i hand

Mini i ringen, 2018-04-08

Bild från Zandra Berglund, tack!

(resterande bilder nedan mobilfoton av Ida, tack!)

Det blev skämskudde på för min del igår, haha. Hua. Med facit i hand skulle jag ha valt att stryka Mini från gårdagens utställning. Till det finns det två anledningar. Vid badningen satte fällningen igång nåt enormt, så jag kunde knappt röra henne utan att det lossnade hela kakor underull… och ni som har sheltie, ni vet hur ”dassig” pälsen ser ut jämfört med en päls i blom. Men eftersom Mini har ganska riklig päls normalt, så visade jag henne ändå. MEN, nu var det inte därför det gick som det gick igår, vi fick ”bara” ett VG igår och fick tacka för oss direkt – med fin kritik i övrigt, men med kommentaren ”en hund som lever ett mycket gott liv” och ”pris idag pga rondören…”

Domaren går igenom Mini på bordet och gav mig fler än ett skratt! En rolig prick. 🙂

Väntar på vår tur…

Alltså, jag håller helt med! Mini är lite tjock för dagen, men att hon skulle bedömas FÖR tjock sådär var jag inte riktigt beredd på! Med min rejäla flunsa under så många veckor har gjort att hundarnas vardagsmotion tyvärr blivit lidande, och lägg därtill att Mini snor hennes mammas mat alla chanser hon får… minus och plus i det här fallet blir PLUS. 😉  Det är i alla fall en sak jag vet är ett tillfälligt fel, så vi kommer igen till nästa utställning! Jag blev bara revanchsugen, även om som sagt, skämskudden hade varit bra att ha nära till hands just igår, haha. 🙂

 

Mini skötte sig fint i ringen i alla fall och det är det allra viktigaste. Hon sprang fint och gör mig som alltid stolt ändå. ♥

Något som var SÅ roligt var att få träffa så mycket hundfolk som det var för längesen jag såg sist! Ingen nämnd, ingen glömd. 🙂

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.