Livstecken

Jag är väldans anonym för dagen. Men det har främst den enklaste förklaringen att jag helt enkelt inte haft tillgång till ”eget surfande” under de senaste veckorna. Jag har non-stop varit i Söderhamn och jobbat som en besatt.  Jag har börjat 07.00 på morgonen och ofta gått hem vid 21 på kvällen…  Efter påsk kommer jag vara tillbaka på hemmplan i alla fall, så fram tills dess lär jag vara fortsatt ganska frånvarande från nätlivet.

Mina kära långnäsor mår bara prima om nån undrar. Gucci var för en vecka sedan tillbaka på en återkoll, och veterinären tyckte han verkade helt återställd – så han fick en frisksedel direkt. Skönt!  Nu ser vi fram emot att kunna börja träna igen. Men det blir också efter påsk, jag hinner helt enkelt inte med mig just nu. Förhoppningsvis har det då tinat upp ytterligare lite till tills dess också, så man slipper detta blandade is /blötsnö / grus-slask..

Vid Guccis återbesök hos veterinären passade jag på att boka en liten pensionärskoll på Knopp. Veckan efter påsk har vi en tid bokad för det. Känns bra att få gå igenom honom och se att allt står väl till i den gamla lilla kroppen.    Hellre ett veterinärbesök för mycket än för lite!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.