Lägesrapport

Livet bakom galler. Så är det nu i minst två veckor till för Grizzly. Trist, men nödvändigt.

Bryt ihop och kom igen. Livet, eller hur? Nu när man landat lite i tankarna och fått prata med folk som kan, så känner jag mig lite mindre orolig. Planen är som följer;

  • Imorgon kommer en hovslagare och verkar bort allt som är trasigt på Grizzlys hov. Veterinären har skrivit ut lugnande som jag kommer ge honom för att göra den proceduren så lättsam som möjlig. Därefter lägger vi nytt gipsomslag.
  • Fortsatt boxvila och byte av gipsomslag ca var 4:e dag.
  • Den 18/4 kommer hovslagare igen och då hoppas vi kunna ”laga och sko” Grizzlys hov, samt samtidigt sko om honom runt om då det är fullgången 7 veckors skoperiod då.

Hur det ser ut efter det vet jag ingenting om än, men jag får försöka sitta stilla i båten och ta allt som det kommer. Men så som jag är kan jag inte låta bli att klura över frågor som snurrar runt i min skalle. Kan Grizzly få gå ut som vanligt i hage efter den 18:e? Sjukhage en tid? Promenader för hand? När kan man tro att han kan ridas igen? Osv, osv.

Självklart är ridningen sekundär, jag vill bara att Grizzly ska vara smärtfri och glad – och just nu är det inte så skoj att stå inne och se kompisarna gå ut utan honom. Men han klarar det helt okej, även om det redan märks att han är understimulerad och uttråkad.

Print från stallägarens Instagram som jag helt fräckt snott. 😉 Älskar alla sorters rapporter jag ser från stallet. Här ser han ju inte särskilt stressad ut i alla fall, tänk vad lite mumsig mat kan göra. 🙂

TACK till alla som ställt och ställer upp för mig och Grizzlan nu, det är ovärderligt för mig! ♥

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.