Kort på kort

Nu har jag suttit och klippt ur lite foton som jag ska ta med mig på jobbet för att göra lite hemtrevligt på mitt kontor. Jag letade igårkväll fram en tidigare gammal ”på-jobbet-ram”, men jag har fått uppdatera valet att foton lite…   För att visa er så har jag nyss tagit ett ”kort på kort” som ni ser här ovan, men det är inte helt klart än – jag ska försöka sminka bort kanterna lite på det mittersta fotot med en urklippt ram – eftersom ramen och fotot liksom inte riktigt passar ihop…  

Alltid när jag tittar runt på mina kollegors rum så ser jag foton av massa barn, så nu är jag inte sämre! Mina barn har bara lite längre näsor!

Facebook Comments

2 Comments

  1. Naaw, vad gulligt! Klart Du ska ha kort på Dina barn också! En passpartou kring kortet i mitten vore fint, fast det blir nog lite svårt med tanke på att Dina långnäsor är i kanten på kortet. Hmm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.