Jag har INTE greppet längre

Grizzlans ut-och-åka-grimma är redo i alla fall. Med mini-Grizzly på plats, såklart. 🙂 Imorgon blir det road trip!

SOM jag önskar att hela flytten vore klar nu. Känner mig som en trasa, om ens så stadig, och än har inte ”det värsta” startat. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag just nu. Jag har INTE greppet längre om den här flytten. Packade och halvt packade lådor precis överallt. Sopsäckar med just det, sopor, och även säckar som ska med. Det gäller att hålla rätt på vilka som är vilka… 😉

Vi höll på med att packa, rensa och städa allteftersom till ca midnatt, sen gick ögonen i kors på mig. Ikväll är det bara att fortsätta att kötta på! Jag får ge fan i att känna efter helt enkelt. Flyttlasset med både häst och lägenhet går som sagt imorgon, och det blir tur och retur för mig till Ö-vik. Jag börjar ju och avslutar dagen med stalljour här hemma också, som grädde på moset, haha. Morgonutsläpp och fodring gör jag innan vi packar transporten och åker. Och jag ska få hjälp med lunchfodringen, så det är bra – för just då är jag nog som sagt ca 15 mil norröver. Sen måste jag hinna hem till eftermiddagsgivan och senare insläpp och kvällning av hästarna.

Kom igen nu Roddan. Sista kurvan innan upploppet!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.