Jag behöver inte fundera

Långhårig och smutsig, men ändå den finaste jag vet.

Tack vare min fantastiska mamma kom jag igår igång med packningen på bra sätt. Det värsta jag vet är finliret med att packa porslin, men det är fixat nu i prydligt system och i uppmärkta lådor. TACK mamma!

Själv rensade jag i massa papper och pärmar och fick sen ner det som klarade ”flytt-testet” ned i lådor. Likaså böcker, tavlor/ramar och annat smått och gott är nedpackat nu. Ikväll fortsätter jag med hundrummet och garderoberna. Och jag behöver ju inte fundera vad jag ska göra i helgen…  packa, packa, packa. Rensa, rensa, rensa. Tvätta, tvätta, tvätta. Packa, packa, packa. Stallet måste jag göra ett riktigt krafttag i så det bara är att slänga in i transporten nästa lördag.

Som det ser ut kommer vi att hyra en liten flyttbuss, så hela rasket får plats i en sväng norrut. Skönt!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.