Italien ♥

Vy över ön Capri. SÅ VACKERT!

Italien. Wow. Jag stormtrivdes… Så många ställen och vyer som nästan brände på näthinnan, för det var så galet vackert. Bilder kan omöjligt göra såna här ställen rättvisa, och jag har faktiskt fotat mindre än jag nånsin gjort på resa – men det som brände på min näthinna kommer stanna kvar där, för alltid.

Det var inte bara naturen och de pittoreska byarna som jag blev kär i. Maten var helt fantastisk och människorna så enormt gästvänliga och roliga.

Byn Ravello var min favorit. Här ett par bilder från vårt hotells entré bara, för jag var helt enkelt för upptagen med att ta in allt underbart för att ens tänka på att fota mer! 🙂

Människorna, utsikten, det mysiga torget och maten. Ravello är väl värt ett besök om ni nånsin tar en tripp längs Amalfikusten!

Resan bjöd på sol och lite bad, här på ön Capris klippor, även om vi faktiskt inte alls spenderade många timmar för rent soldyrkande.

En svettig vandring längs ”The path of the Gods”, med utsikt över Positano. Fantastisk utsikt!

Jorå, klart jag hittade nåt djur eller två att fota också. 😉

En strandpromenad längs en av de läckraste sandstränder jag sett. Marmorerad svart sand som var len som sammet att gå på!

Ett kort besök i Alberobello med de söta trullihusen. Lite som en Hobbit-by!

Varma kvällar, solnedgång och världens bästa sällskap.

Södra Italien tog mig med storm, och jag är väldigt nyfiken på norra efter den här resan.

Italien, jag tror vi ses igen… ♥

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.