Idag är ingen vanlig dag

… för idag är det Fendis födelsedag! ♥

8 år och beter sig som oftast som yngst i flocken. 🙂 GRATTIS Norpan!

Till nåt helt annat. Jag är lur på om det varit fullmåne inatt. Jag kunde INTE sova. Jag har vänt och vridit mig hela natten och känner mig överkörd idag. Träningsvärk vaknade jag med också, en rejäl sådan – men det är bara lite skönt att känna att man faktiskt gjort nåt. 😉 Inför tävlingssäsongen med Grizzlan har jag bestämt att jag måste bli starkare och få bättre flås själv, så därför har jag så smått börjat styrketräna lite hemmavid igen, och ska försöka göra ett ryck att börja springa med hundarna om kvällarna igen. Det är skönt när det är gjort, men tusan sån uppförsbacke det är att snöra på sig skorna och ta sig ut… född latmask som man är. 🙂

Grizzly fick en vilodag igår med en lång stund med spikmattan på ryggen och ompyssling på kvällskvisten, innan vi sa gonatt. Ikväll tänkte jag ta en uteritt på honom och hoppas jag får nåt sällskap! Any takers?

Facebook Comments

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.