I vinterns grepp

Fryslorten Fryslortsson med dunjacka på under duntäcket hos Ida. Här i varmt sällskap av nallen Mari. 🙂

Den här vintern lär man inte glömma i första taget. Snöfall likt jag nästan inte kan minnas och däremellan sträng kyla som gör att jag bara vill gå i ide… Jag går omkring med dåligt samvete över senaste par veckorna eftersom jag inte fixat att rida Grizzly på ett okej sätt. :/

Vi hade i alla fall en mysig snabbtur i Sundsvall i helgen! Jag inledde med ett välbehövligt besök hos min vän tillika frisör, Anna. Sen var vi ut och åt en tidig födelsedagsmiddag på E-street, och direkt därefter en mysfest hemma hos Idan. 🙂 Saknar mina vänner gör jag, helt klart. Jag får vara glad så länge de vill träffa mig när jag är på hemmavisit då och då!

Cirkus kl. 02.30 tyckte Ida att det var dags för ett gruppfoto. ZzzZzzzz zzzzZz

Över till nåt helt annat. I tisdags började jag och A vår salsakurs! Jag fick ju det som en julklapp och det var nästan över förväntan roligt. Ser riktigt fram emot kommande tisdagar, 4 tillfällen kvar på nybörjarkursen. Heja oss. 🙂 Nu måste man ju nästan börja planera för en livs resa till Kuba, så vi får dansa salsa där man ska, inte sant? 😉

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.