Helgen

Ida och jag i våra självraggande bowling-skor…

Min tidigare rapport från helgen innehöll ju endast status om Grizzly, men vi gjorde ju faktiskt en hel del annat också – betydligt trevligare saker än att oroa oss över fläcken. 🙂

Direkt Ida anlände i Örnstaden åkte vi hem, rastade hundarna och satte oss sen vid dukat bord hemma. A hade fixat middag så det var bara att slå sig ner. Man har det bra! 😉 Efter middagen begav vi oss ner till Ö-viks heliga mark, Fjällräven Center, där Modo hade hemmamatch. Det var väl inte direkt nån höjdarmatch vi såg, förlust till råga på allt – men det är ändå roligt att hitta på nåt som man annars aldrig gör.

Lördag, efter stallet, var det återigen middagsbjudning för ett helt gäng hemma hos oss. Efter det bar det iväg till stans bowlingställe där vi hyrt två banor. Det var minst sagt ojämna resultat… och lika svängande humör beroende på hur det gick klot för klot… 😉

Söndagen, förutom stallbesöken, var väldigt lugn men mysig. Jag och Ida bakade bl.a. både kladdkaksmuffins (som vanligt) och saffransmuffins. De senare var en riktig hit! Supergoda! 🙂 Lite senare, innan Ida skulle bege sig hemåt, blev vi bjudna på middag hos några vänner. Gott och trevligt.

Saffransmuffins, SÅ gott!

Efter en helg med mycket aktiviteter inplanerade känner jag mig upplagd för en helg helt alena faktiskt. Eller så alena man kan vara när man bor sambo… Jag trivs ju mycket att vara ensam också, bara ta det lugnt med mina djur. Förutom Grizzly och hundarna har jag en sak jag ska och vill göra till helgen – och det är att pynta lite julstämning inför 1:a advent på söndag.

Snart kommer ju Tomten. Elaine har varit snäll… Elaine har varit snäll… Elaine har varit snäll…

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.