♥I kärt minne♥

sovgott

Fakta 
Namn:Nice of you to Come Bye Setting Sun
Reg.nr:REGV1165/2012 (NHSB 2863806)
Född:20111-12-12
Ras:Border collie
Färg:Röd och vit
Tänder:Fulltandad
Ögon:U.A. 2012-09-21
Höfter:-
Armbågar:-

Hippie – min drömhund.

Hippie fick tyvärr endast vara helt frisk de 7 första månaderna av hennes liv. Hon drabbades sen av en inflammation i hjärnan, som gjort att hon fick en förvärvad hjärnskada. Efter ett års kamp och en fantastisk återhämtning fick hon ett akut återfall och fick därmed somna in.

Hippie var min guldhund, en fantastisk kämpe och jag har svårt att förstå eller ens acceptera att hon är borta…

 

 

 

 ****************************************

Fakta 
Namn:Yosemite's The Lone Star
Reg.nr:S29725/2004
Född:2004-03-31
Ras:Shetland Sheepdog
Färg:Sobel och vit
Tänder:Fulltandad
Ögon:U.A. valp, ERG 2005-11-11 U.A
Meriter 
Show:1 x CERT, 1 x CACIB
Agility:1 x pinne agilityklass 1
Lydnad:1:a pris Lkl 1, 1:a pris Lkl 2
Bruks:Uppflyttad till lägre spår

Gucci är min andra sheltie och han är den gladaste lilla krabat man kan tänka sig! Han älskar alla – både folk och fä och är alltid öppen för nya upptåg. Han älskar att träna och mina förhoppningar på honom är höga… Allt hänger på mig – för hans kapacitet tvivlar jag inte på alls. Han är en riktig spjuver och han gläder min vardag varje dag!

Gucci fick på tok för tidigt lämna oss pga en tids sjukdom. Han kommer vara alltid älskad. Alltid saknad. Han var allt en tapper liten kille…  ♥

guccirip

****************************************

 

Fakta 
Namn:Yosemite's Gift of Digger
Reg.nr:S49133/98
Född:1998-08-28
Ras:Shetland Sheepdog
Färg:Sobel och vit
Tänder:Fulltandad
Ögon:U.A. valp, 2005 U.A.

Meriter 
Show:1:a ÖKL
Agility:2 x pinne hoppklass 1
Lydnad:LP1

Knoppen är min första sheltie och han har varit min trogne vän i 11 år nu. Han kom till mig som en 11-månaders galen liten långnäsa som jag egentligen bara skulle vara hundvakt åt ett par veckor…  Men jag blev helt såld på den lille herren och han fick som tur var stanna kvar hos mig. Då hade jag även min första hund, en colliehane vid namn Hero också och de blev genast de bästa av vänner.

Knoppens tävlingskarriär började väldigt sent. Han var nästan 6 år gammal när han fick testa att tävla lydnad för allra första gången. Tre 1:a pris i klass 1 har det blivit, vilket resulterat i titeln LP1. Samma sena karriärstart blev det det i agilityn.. Där knåpade han ihop ett par pinnar i klass 1 innan han fick lägga tävlingsskorna på hyllan. Knoppen är mjuk, otroligt arbetsvillig och lättlärd och han är min absolute ögonsten…

****************************************

Hero

Fakta 
Namn:Turboline's Rambo
Reg.nr:S23352/97
Född:1997-03-06
Ras:Collie, Långhårig
Färg:Trefärgad
Tänder:Komplett
Ögon:Måttlig CRD
Meriter 
Show:Endast utställd inofficiellt som valp.
Lydnad:2 x 1:a pris i lydnadsklass 1

Hero – min första egna hund. En fantastiskt snäll och social kille, som också älskade att träna. Han introducerade mig i hundträning och tävling – och vi tävlade några enstaka lydnadstävlingar genom vår ”karriär”. Mest för att jag inte lade ner så mycket tid på träning på den tiden, då hästarna liksom var min huvudsyssla då – och Hero var tänkt som ren sällskapshund. 🙂 Hero blev 13 år gammal.

Facebook Comments