Genreps-jogg inför tävlingen

Bilder från gårdagens jogging-träningspass för Anna B. Haha, titt tjockmagen på Grizzlan… Det är gott med man tycker han. 😉

 

Grizzly kändes tröttare i kroppen igår än i onsdags, men förståeligt när han precis gått sina första heldagar på betet också. Han är stinn till tusen och helt uppblåst…  Vi red återigen ett lugnt lösgörande pass, och övade lite extra på 10-metersvolterna. Trots den lite tröttare känslan i honom är jag nöjd med passet! Han fick efter träningen gå i sin vanliga hage och går nu på fm också innan vi åker. Spara lite batteri och inte bara äta, äta, äta alldeles inpå.

Jag åker i skaplig tid till stallet så jag inte behöver känna nån stress. Det räcker med min vanliga overload av nerver. 😉

Jag börjar med att mocka och sen bada Grizzly, så får han stå inne en stund sen innan vi åker och ladda sitt batteri inför tävlingen. Ida dyker upp nån halvtimme innan vi ska lasta och hjälper mig knoppa prinsen så han blir tjusig. 🙂

Håll tumme för oss idag. Det lär vi behöva!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.