Full fart vecka 6

Idag, den 6/2, är det en minnesdag också. Det är nämligen precis fem år sedan jag åkte och hämtade hem den bästa hunden nånsin, Hippie. ♥

Den här veckan är det fullt upp från start till mål. Ikväll väntar först en uteritt med Ida och Ia, en lugn sväng efter gårdagens pass i ridhuset. Hovslagaren kommer på tisdag och jag ska på trav på onsdag igen! Med min pappa den här gången, vilket ska bli jättetrevligt – och då har Ida lovat mocka och fixa åt Grizzly så jag hinner med mig. Tack Ida! 🙂

Sen till helgen är det dags att jobba årets första pass som funktionär på klubbens tävlingar. Jag vet än så länge inga tider, så vi får se hur jag hinner med mig under dagen. Jag hoppas hinna rida ut Grizzly en sväng, innan det är dags att svida om inför lördagskvällens partaj.

Sen GISSAR jag att Grizzly får vila igen på söndag, om jag känner mig sådär klen i kroppen igen, haha. Vi får se. Ingen rast ingen ro. Det är full fart på min vecka 6! Hur ser er vecka ut?

 

Måndag: Uteritt

Tisdag: Hovslagare + longering

Onsdag: Vila  (jag ska på trav igen)

Torsdag: Uteritt

Fredag: DUH från marken

Lördag: Uteritt  (jag är funktionär på SRK’s hopptävlingar)

Söndag: Vila

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.