Ett gammalt foto

Av en händelse snubblade jag över ett gammalt foto på mig och Gucci, taget under ett agilitylopp våren-06. Kan det ha varit G:s första tävling tro??  Minns ej exakt…  Bilden kommer i alla fall från Joakims Foto och jag blev smått överraskad av att hitta en bild på oss där! Kul att ha kvar! 

Jag går mycket i agilitytankar just nu. Ikväll vankas det egentligen ridhusträning, men Gucci ska få ta det lugnt ett par veckor till innan vi gör något så pass ”aktivt” som att träna agility.

Något jag är riktigt sugen på är att gå en kurs igen. Jag har tidigare ”bara” gått en 1-veckas kurs för instruktörerna Jenny Damm och Åsa Söderman. Jättenyttigt och såå roligt! Önskar gärna en repris av nåt sånt…  Ni som ev. vet av någon inplanerad kurs i vår/sommar med ledig plats över till mig och Gucci – hojta gärna till!

Facebook Comments

4 Comments

  1. håller med Emma, sidan har blivt jättefin! 😀
    Hoppas ni hittar ngn givande kurs, det är alltid lika roligt!

  2. Valp = mycket spännande! Och roligt! 😀
    Jag har för mig att du bor uppåt i landet, men jag kan tipsa dig om en agilitykurs för Veronica Bache (grym instruktör) hos Finnbogården. Jag tror att det finns någon plats kvar. Läs mer på http://finnbogarden.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.