Ett besök på klubben

Grizzly och Kalle sällskapade i transporten på väg till klubben. En kort resa på knappa 10 minuter. 🙂

Kicki har övervakningskamera monterad, så vi hade hela tiden koll på grabbarna. Lugna och fina.

Vi fick lyxig plats i gästboxar medan vi byggde fram WE-banan.

Vi hade alla fullt upp under själva passet, så tyvärr inga ridbilder eller filmer. Men en liten snabb-pose efter avslutat pass blev det. Tack Kicki! 🙂

(jo, jag var faktiskt gladare än jag ser ut på bilden, haha)

Grizzlans och mitt första besök på nya klubben, ÖOR. Lastningen gick galant, de reste lugnt den lilla 10-minutersresan till klubben – och hela träningen var G så fin. För att vara så lite ”riden”, så kändes han väldigt fin för dagen. Det verkade som han tyckte det var riktigt roligt att vara tillbaka i skolbänken! ♥

Nästa helg är det tävlingar på klubben, men sen tänkte jag försöka ta mig in en gång i veckan. Nu ska vi IGÅNG! 😀

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.