En smarrig favorit i repris?

Nu har jag bestämt mig för att byta foder på mina långnäsor. Jag ska byta tillbaka till en av Knoppens gamla favoriter – KLASS Hundfoder. För er som inte känner till det fodret så är det ett fruset färskfoder som liknar Pölsa i sin upptinade konsistens. Hundarna är galna i det! Jag utfodrade med det tidigare när jag hade min första hund Hero. Då fick Knopp också äta det för enkelhetens skull. Magkänsliga hundar brukar funka riktigt bra på detta foder, så nu har jag bestämt mig att byta tillbaka till KLASS igen. Knopp behöver lite mer nuförtiden märker jag när han börjar bli lite skröplig och Gucci har av nån underlig anledning blivit så galet hård och trög i magen i vinter. Det händer ibland att han får riktigt stopp i magen och av det sån magknip att han inte ens vill röra sig ur fläcken.. Magen står då helt still på honom och han känns som en ballong. Stackarn…

Lägligt värre vann jag och Gucci ett presentkort på just KLASS Hundfoder vid Njurunda BKs årsmöte nu i februari! Så imorgon åker jag och hämtar ut första 10-kilos-förpackningen. Nu blir frysen full med hundarnas mat istället, men vad gör man inte för de små liven… 

Facebook Comments

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.