En lugn morgon

kMindy

Idag har hundarna och jag startat dagen lugnt utan stress. Senaste helgerna har jag ju valt att sköta morgonfodring och utsläpp i stallet för att kunna ha ett extra öga på Grizzly – så idag fick jag min första ”sovmorgon” på länge. Sovmorgon är det väl egentligen synd att kalla det, men en lugn morgon i alla fall. 🙂 Jag gick ut och rastade hundarna kl. 07 och har sen dess varit uppe, men bara strosat omkring i mysbyxor, druckit kaffe och haft det bra. Hundarna har också fått en ordentligt genomgång med borstning, tass-trimning, kloklippning och lite tandstensborttagning. Mindy har precis påbörjat sin juniorfällning så på henne dyker det upp såna här jättetrevliga bakom-öron-tovor titt som tätt… Blä! Annars har hon varit i fin päls med i övrigt bra pälskvalité, men just pälsen kring öronen i den här åldern… hua. 😉

Nu ska jag snart byta om och bege mig till stallet. Jag ska för första gången på fyra (!) veckor rida min häst igen! Men först lite longering för att äntligen få testa hur sadeln ligger, och sen provrida i den. Hoppas jag/vi gillar den!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.