En liten rapport

Så var min första arbetsvecka avklarad på det nya jobbet. Jag är helt slut.  Vi har varje dag infunnit oss på jobbet klockan 07.00 och snittat 11 timmars arbetsdagar.  Och bara det faktum att bo borta på hotell, och inte få komma HEM efter jobbet, tröttar mer än man tror…  Men so far so good! På måndag bär det av till Söderhamn igen för ytterligare en helvecka där. Inte förrän i början av April beräknas flytten till Sundsvallskontoret vara klar, så tills dess är jag mer eller mindre Söderhamnsbo!

Så till frågan hur det gick att vara borta från hundarna i hela FEM dagar?  Det var hemskt!  Jag gruvar mig redan nu för nästa vecka.. för jag tror knappast det kommer bli ”lättare med tiden”.  Min sambo skickade mms-bilder och rapporter till mig hela tiden om hur mina långnäsor hade det och vad de gjorde. Jag vet att de har det bra här hemma –  de får äta gott, sova gott och springa i skogen och härja om dagarna. Men jag känner mig halv utan de små liven… 

Facebook Comments

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.