En kanondag!

Vilken dag denna lördag varit! Jag slog upp mina blå kl. 09 imorse och kände mig helt utvilad.  Solen sken från klarblå himmel och jag och hundarna hade en härlig dag framför oss.

Vi började dagen med att åka ut till Matfors för att kika på lite lydnadstävlingar. Några vänner och bekanta var med och tävlade, å då är det ju alltid lite extra skoj att titta på. Vid lunchtid var tävlingarna över, så då åkte jag ut till min pappa på Alnö. Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men de har något så ovanligt som 3 American Miniature Horses hemma på gården! De är bara föör söta…   Vi tog oss en promenad med de två hingstarna medan stoet fick stanna kvar hemma – hon ska nämligen föla vilken dag som helst nu!

Jag har fått ett litet uppdrag att göra i ordning en hemsida till deras ”stuteri” – och det känns jätteskoj. Jag håller tummen för att det blir ett litet stoföl som föds,  så att hon får stanna kvar hemma på gården…

Långnäsorna tyckte först att småhästarna var lite mysko, men efter en liten stund sprang de omkring på gården som om de kände sig helt hemma.  Som vi trivdes! Jag vill också bo på landet…!

Imorgon väntar lydnadsträning med nytt träningssällskap, ett erfaret sådant. Det ser vi fram emot!

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.