En fantastisk känsla

Kicki på Kalle och jag på Grizzly, 2018-05-06

1 april gick Grizzlys hov sönder, något som kändes som det sämsta aprilskämt jag varit med om. Den 6 maj fick jag ä n t l i g e n sitta upp på Grizzlys rygg igen, även om det bara var för en kort skrittrunda. Det var en fantastisk känsla, särskilt när det kändes som den första riktiga sommardagen. Magiskt. ♥

Grizzlys bakhov har nu en riktig sko på sig och hoven/tån är uppbyggd med plast där det saknades horn. Nu hoppas jag på ännu bättre tillväxt av hoven, eftersom hornet inte nöts något med skydd av skon. Planen är nu i det närmsta att börja rida igång G. Han har ju som sagt inte varit skadad på nåt sätt som man med försiktighet måste belasta lugnt till en början, men självklart blir första tiden en igångsättning ändå. Dock har G hållit igång med intervaller i hagen nästan hela denna viloperiod, om man räknar bort de första par veckorna på box. 🙂

Den lilla svängen vi red kändes G så glad och gick fint på fötterna. Jag kände ingen orenhet eller ens ett ”försiktigt kliv”. Min bästa fläckiga ponnyhäst. ♥

Ett löjligt leende på mina läppar hela tiden. 🙂

Grabbarna grus, i vått och torrt…

Sko på plats igen!

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.