Efter regn kommer solsken?

Jag sitter i skrivande stund och är på så dåligt humör.  Jag har nyss kommit hem efter att ha varit och lagt ett fältspår med Gucci igen. Det har regnat till och från hela dagen idag, men ett par timmar innan jag skulle iväg var det uppehåll – och även så alltså när jag gick ut spåret. Men när spåret bara hade legat i ca 10 minuter började det regna igen – ösregna… Men precis såhär kan det ju bli på provdagen också, så jag kunde inte backa ur kände jag.

Gucci tog upp spåret bra, men sen vet jag inte om jag kan säga att nåt gick bra alls. Han drog stora lovar med hög näsa och ”råkade” vinda in ett par 3 av 4 apporter på ren tur kändes det som. Som han jobbade idag är inte vad jag kallar att spåra.  Jag är så besviken på kvällens misslyckande och jag tycker det bara går allt sämre mellan varje träning.  

 Ikväll känns det såpass dåligt att tanken på att stå över provet på Söndag lockar väldigt mycket…

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.