Dressyrtävling med PB i båda klasserna!

Kolla snyggingen! Att han är ren är min förtjänst. Att finishen med knoppar sätter pricken över i är helt Idas förtjänst, TAAACK! 🙂

(Samtliga bilder från dagen fotade av Ida)

Jag är så himla glad! Grizzly Rodin skötte sig som facit hela tävlingsdagen med allt vad det innebär, och jag var som vanligt stolt som en tupp (eller hönsmamma?) över honom! 🙂

En tävlingsdag på trevliga Sundsvalls Lantliga Ryttarförening, med ett helt gäng av snälla hjälpande händer under dagen. Stort tack Ida, Jossi, Wanna och Anders!

I den inledande LC red vi ihop 65,556% och jag tror vi hamnade ett snäpp utanför placering (endast 2 placerade) och i LB-klassen red vi ihop 62,5% och hamnade även där precis utanför placering. PB i båda klasserna, yeeey! Heja oss! 🙂

Utan att på nåt vis känna att vi lyckades visa vårt bästa, så kunde vi visa upp att vi kan glimta till lite nu och då i alla fall, haha. Nu får vi allteftersom försöka höja jämnheten i våra ritter, så kan vi kanske få till fina poäng ändå till slut – min fläckiga prins och jag. Kan inte med ord beskriva hur glad och stolt jag är över honom. Varje dag.

Precis efter avslutad ritt fick Grizzlans troligen syn på en tjusig donna vid sidan om banan? 😉

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.