Den fina känslan håller i sig

Bitvis, särskilt mot slutet i vår senaste start, var Grizzly skapligt närvarande och fokuserad på mig. Tänk den dagen då han har sånt fokus på mig som han har på hemmabanan, samma avslappning. Ja, dit längtar jag… 😉

 

Igår red jag en träning för Anna B, vilket jag inte gjort sen förra sommaren. Det var så roligt att få höra hennes kommentarer om hur faktiskt stor skillnad det var på oss nu – jämfört med då. Hon sa snälla ord både om Grizzly och mig/min ridning. Kul! 🙂 Även om det går sakta, så går det åt rätt  håll i alla fall! Och det är huvudsaken. Brådska har vi inte. En vacker dag… 😉

Grizzly bjöd på fortsatt jättefin känsla och i galoppen tog jag båda tyglarna i enhandsfattning, lite som ett test, och han bara gick kvar  – lugnt och eftergiven på volten. Duktig ponnyhäst! ♥

Vi red hela passet med bara fokus på lösgörande arbete, att ha bogarna på plats, att han ska spåra och vara avslappnad. Vi kom överens om samma upplägg på fredag, som ett litet genrep, och sen ska jag försöka ta med det upplägget och känslan till framridningen och programmet på tävlingsdagen. Det är ju just tävlingssituationen och omgivningen som är vår största utmaning – och nåt jag ser fram emot att övervinna, för det ska vi! Grizzlan och jag. Jag och Grizzlan. Bästa Fläcken. Heja oss. ♥

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.