Dags att inspireras lite

Bilder från 2016, Susanne och hennes fina Cazall.

Cazall och Grizzly är på dagen lika gamla, födda 2011-06-03.

Man kan säga att Cazall har kommit liite längre i sin karriär än Grizzlan, hehe… 😉

Bild från sommaren 2015, de då 4-åriga pojkarna som behövde sin vila för tillväxt. 😉

Boxgrannar och hag-poolers i Sundsvall. ♥

I helgen är det dressyrtävlingar på ÖOR. Jag ska dit och kika och fylla på med lite inspiration till träning. 🙂  Min tidigare stallkompis, Susanne, ska dit och tävla MSV B på sin fina häst, Cazall. Det ska bli så skoj att se dem i den här klassen, vilket blir första för mig!

Lite fika på läktaren, finväder och hästsnack och tävlingstitt. Kan det bli en bättre start på en lördag?  Jag tror nej. 🙂 Sen bär det av direkt till min egen Grand Prix-pålle. ♥

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.