Besök hos farbror doktorn

Guccis toalettbekymmer blev plötsligt värre i helgen, så imorse tog jag med honom till veterinären för undersökning. Det visar sig att han har en inflammation och har nu fått medicin och ett par veckors vila som order av ”farbror doktorn” (som den här gången var en kvinna).  Jag måste säga att Gucci överraskar mig ständeligen när han idag, trots att han var öm och mådde lite tjyven, visade sig från sin allra bästa sida och lät såväl veterinär som assistenter undersöka honom uppifrån och ner, å nerifrån och upp utan minsta protest.

Det känns skönt att ändå veta att G inom kort kommer må mycket bättre, men lite mindre skönt att plånboken blev så ”behändigt” platt och lätt. Pengar är annars en extra vikt jag gärna bär…

Facebook Comments

4 Comments

  1. Så skönt att det ändå är så ”lätt” åtgärdat! Sist jag var hos veterinären var ingen trevlig vistelse…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.